ηλεκτρολογικές εργασίες

6949034859

Ηλεκτρολογικές εργασίες

Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, από το στάδιο της μελέτης της εγκατάστασης και επιλογής των υλικών μέχρι την παράδοση και τον έλεγχο της λειτουργίας και την εκδοσή πιστοποιητικών.

– Νέα ηλεκτρική εγκατάσταση για τον φωτισμό, τον κλιματισμό και τη λειτουργία ηλεκτρικών μηχανών και συσκευών.

– Επέκταση υφιστάμενης ηλεκτρικής εγκατάστασης.

– Εντοπισμός και επίλυση βλαβών.

– Έλεγχος επάρκειας γείωσης & κατασκευή γείωσης σε παλιά κτίσματα όπου δεν υπάρχει ή δεν λειτουργεί.

– Εγκατάσταση αντικεραυνικών διατάξεων.

– Αντικατάσταση πίνακα σε παλαιά κτίσματα ή σε επαγγελματικούς χώρους όπου αλλάζουν χρήση και διαφοροποιούνται οι ανάγκες.

– Σύνδεση συσκευών υψηλής κατανάλωσης (θερμαντικά σώματα, κλιματιστικά κλπ) στον πίνακα διανομής με ενισχυμένες γραμμές και ξεχωριστές ασφάλειες.

– Εγκατάσταση διατάξεων προστασίας από διακυμάνσεις τάσης (υπερτάσεις / βυθίσεις) για ηλεκτρονικές συσκευές, ψυγεία κλπ

– Εγκατάσταση ή αντικατάσταση ακατάλληλου διακόπτη (ρελέ) διαφυγής τάσης / έντασης.

– Σχεδίαση και κατασκευή αυτοματισμών σε σπίτια η επαγγελματικούς χώρους σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Καλωδιώσεις RF (Radio Frequency)

– Εγκατάσταση κεντρικής κεραίας ή/και καλωδιώσεων για διαμοιρασμό του τηλεοπτικού σήματος, επίγειου η δορυφορικού σε προκαθορισμένα σημεία σε πολυκατοικίες η μονοκατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Μελέτες – Εγκαταστάσεις ασθενών ρευμάτων

– Θυροτηλέφωνα – θυροτηλεοράσεις.

– Εγκατάσταση καμερών επιτήρησης χώρων.

– Συστήματα συναγερμού & πυρανίχνευσης.

– Ειδικού τύπου καλωδιώσεις για μεταφορά σημάτων εικόνας και ήχου.

– Δομημένη καλωδίωση για την εξυπηρέτηση δικτύων υπολογιστών* και τηλεφωνικών κέντρων.

 

*Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις για δίκτυα υπολογιστών η και άλλων συσκευών που υποστηρίζουν τα ίδια πρωτόκολλα διασύνδεσης με τους υπολογιστές, υπάρχει η τεχνογνωσία από μέρους μας για να γίνει η κατάλληλη παραμετροποίηση των ενεργών συσκευών όπως routers, switches, wifi access points, VoIP gateways, network attached storage, network printers και οποιαδήποτε συσκευή περιλαμβάνει η υποδομή σας.   

 

βαψίματα παντός είδους / σοβατίσματα  / γυψοσανίδες / τεχνοτροπίες

6949034857

Αναλαμβάνουμε:

Βαψίματα-Ελαιοχρωματισμοί-Βερνίκια

Βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με χρήση των κατάλληλων κάθε φορά υλικών και τεχνικών.

Σπατουλαρίσματα και τοπική ή πλήρη αποκατάσταση φθαρμένων επιφανειών τοιχοποιίας και οροφών.

Αποκατάσταση φθορών, επισκευή , συντήρηση, σε ξύλινα και σιδερένια κουφώματα, πόρτες, παράθυρα, ντουλάπες υπνοδωματίων και κουζίνας, παντζούρια, κάγκελα , πέργκολες.

Σοβατίσματα-Κονιάματα

Τοπική (μερεμέτι) ή πλήρη αποκατάσταση επιφανειών τοιχοποιίας, οροφών και σκυροδέματος (μπετόν) με χρήση των κατάλληλων κάθε φορά υλικών και τεχνικών.

Επισκευή μπαλκονιών (προσόψεις , κούτελα) με χρήση ικριωμάτων μπαλκονιού.

Μερικό ή ολικό γκρέμισμα και κατασκευή τοιχοποιίας για επέκταση, αναδιαμόρφωση χώρων .

Γυψοσανίδες-Τσιμεντοσανίδες

Αναδιαμόρφωση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων με χρήση των κατάλληλων κάθε φορά υλικών και τεχνικών.

Ψευδοροφές / Κρυφοί φωτισμοί

 

μονώσεις / θερμοπροσόψεις / πλακάκια

6949034857

Μονώσεις – Στεγανοποιήσεις

Μελέτη και εντοπισμός των προβληματικών σημείων (λανθασμένες ή ανύπαρκτες ρήσεις, λιμνάζοντα νερά, ρωγμές, αποκολλήσεις, σπασμένες υδρορροές κτλ) σε ταράτσες, οροφές και μπαλκόνια και πλήρη αποκατάσταση αυτών.

Μελέτη και εντοπισμός ζητημάτων υγρασίας σε κάθε χώρο και επιφάνεια και προτεινόμενες λύσεις για την αντιμετώπισή της.

Επικάλυψη ταρατσών, δωμάτων, αποθηκών με μονωτικά ελαστομερή, κατάλληλα για τις απαιτήσεις και τη χρήση της κάθε επιφάνειας.

Επικάλυψη ταρατσών, δωμάτων με ασφαλτόπανο ή/και  πλάκες

Τοποθέτηση Πλακιδίων

Τοποθέτηση κάθε είδους πλακιδίων σε δάπεδα, σκάλες ή τείχους .

Εξωτερικές θερμομονώσεις-Θερμοπροσόψεις

Έλεγχος  καταλληλότητας και επιπεδότητας των τοίχων όπου θα εφαρμοστεί η θερμοπρόσοψη και κατάλληλη προσαρμογή αυτών.

Τοποθέτηση των κατάλληλων κάθε φορά θερμομονωτικών υλικών (πλάκες, βύσματα αγκύρωσης, γωνιόκρανα, υαλόπλεγμα, αστάρια κτλ).

 

υδραυλικές εργασίες

6949034858

Ύδρευση

Πραγματοποιούμε υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης κρύου και ζεστού νερού, προεκτάσεις παροχών ύδρευσης, καθώς και επισκευές σωληνώσεων ύδρευσης. Επισκευάζουμε, αντικαθιστούμε και εγκαθιστούμε καζανάκια, μπαταρίες, διακόπτες, σπιράλ. Συνδέουμε πλυντήρια πιάτων ή ρούχων. Τοποθετούμε  φίλτρα νερού κεντρικής ή μερικής παροχής, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι το νερό χρήσης θα είναι απαλλαγμένο από σκουριές, χώματα, λοιπά σωματίδια, ακόμα και βαρέα μέταλλα.

Αποχέτευση

Πραγματοποιούμε εγκαταστάσεις και επισκευές δικτύων αποχέτευσης, επισκευή και αντικατάσταση σιφονιών. Διερευνούμε υγρασίες που πιθανώς οφείλονται σε διαρροή των αποχετεύσεων, χωρίς σπασίματα και καταστροφή πλακιδίων ή ειδών υγιεινής. Τοποθετούμε και αντικαθιστούμε λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες και νεροχύτες.

Ηλιακοί και ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες

Εγκαθιστούμε, επισκευάζουμε, κάνουμε το προγραμματισμένο διετές σέρβις σε ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες. Αντικαθιστούμε τις μονώσεις (αρμαφλέξ) των εξωτερικών σωληνώσεων των ηλιακών θερμοσιφώνων σε ταράτσες και σκεπές. Τοποθετούμε ειδική σκάφη για τον θερμοσίφωνα στα πατάρια, για την παραλαβή των υδάτων σε πιθανή μελλοντική διαρροή, εξασφαλίζοντας έτσι την μη καταστροφή των αντικειμένων που έχουμε αποθηκεύσει στο πατάρι. Ακόμα τοποθετούμε ταχυθερμαντήρες και θερμοσίφωνες αερίων καυσίμων (φυσικού αερίου και προπανίου).

Θέρμανση

Πραγματοποιούμε εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων θέρμανσης, επισκευές διαρροών, αντικαταστάσεις / μετατροπές θερμαντικών σωμάτων.

Αυτόματο πότισμα

Εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε αυτόματο ή ημιαυτόματο σύστημα ποτίσματος στο μπαλκόνι, την αυλή ή την ταράτσα σας.

 

ξύλινα πατώματα / ξύλινες σκάλες

6949034854

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καρφωτών πατωμάτων, εξυπηρετώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση κολλητών πατωμάτων πάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση, καθώς επίσης πάνω σε μάρμαρο, πλακάκι, μωσαϊκό, κ.τ.λ.. Αναλαμβάνουμε κατασκευή ξύλινου πατώματος εξωτερικού χώρου, γνωρίζοντας όλες τις προδιαγραφές. Τοποθετούμε laminate και προγυαλισμένα πατώματα. Επενδύουμε ξύλινες σκάλες πάνω σε μπετό ή σε σίδερο. Τρίβουμε παλιά πατώματα / σκάλες και λουστράρουμε με βερνίκια τις αρεσκείας σας. Είμαστε γνώστες ιδιαίτερων σχεδίων πατωμάτων (π.χ. ψαροκόκαλο). Αναλαμβάνουμε βαφές πατωμάτων / σκαλών. Επισκευάζουμε παλαιά δάπεδα και οτιδήποτε μερεμέτι μας ζητηθεί.

Το ξύλινο δάπεδο προσφέρει μοναδική ζεστασιά στο χώρο σας. Το ξύλο είναι ζωντανό υλικό και αυτό το κάνει μοναδικό. Τα σπίτια με ξύλινα πατώματα στατιστικά είναι πιο περιζήτητα και ενοικιάζονται / πωλούνται ευκολότερα. Εμείς – με την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας – αναλαμβάνουμε την άριστη τοποθέτηση τους και μετέπειτα το λουστράρισμα τους, όπως επίσης και την αναζωογόνηση τους, όταν είναι ήδη τοποθετημένα και θέλουν συντήρηση. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η συνέπειά μας στους χρόνους δεδομένη. Ερχόμαστε στον χώρο σας δωρεάν και εκτιμάμε οτιδήποτε μας ζητήσετε για τα πατώματα σας και για τις ξύλινες σκάλες σας. Οι δουλειές μας, από την πιο απαιτητική, έως την πιο απλή αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

 

ξυλουργικές εργασίες

6949034853

Πραγματοποιούμε παντός είδους ξυλουργικές εργασίες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, αναλαμβάνοντας την μελέτη, τον σχεδιασμό και την τρισδιάστατη απεικόνιση, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, την ποιότητα των υλικών και το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα αναλαμβάνουμε έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίου, παιδικό δωμάτιο, βιβλιοθήκες, επιπλοσυνθέσεις, τραπεζαρίες, γραφεία, μικροέπιπλα, πόρτες εσωτερικές, εξωτερικές και θωρακισμένες, έπιπλα κήπου, κλπ.  Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, καθώς και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή που να προσαρμόζεται απόλυτα στις ιδιαιτερότητες, τις απαιτήσεις και την αισθητική του κάθε χώρου, με δυνατότητα χρήσης μεικτών υλικών όπως συνδυασμό ξύλου-μετάλλου.

Απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης-δωρεάν εκτίμηση κόστους.